Eget UTBILDNINGSCENTER I TOPPKLASS!

I vår utbildningslokal i Jonsered har ni möjligheten till utbildning under tak året om.

Läs mer...

UTBILDNING GER TRYGGHET

Att arbeta på höjd, eller i andra utsatta miljöer, kan innebära risker. Genom våra utbildningar, ger vi er kunskap och arbetsmetoder för att på ett säkert och tryggt sätt vistas i dessa miljöer.

 

”LEARNING BY DOING”

Våra utbildningar leds av erfarna instruktörer. Teori blandas med praktiska övningar och verklighetsbaserade scenarion och problem. Våra instruktörer övervakar alla övningar och ger tips och råd under tiden, på olika lösningar eller risker som kan uppkomma.

 

EGEN TRÄNINGSANLÄGGNING

Alla våra utbildningar genomförs i vår egen träningsanläggning. Inomhus, väl skyddad från regn och blåst har vi en specialbyggd anläggning för våra utbildningar. Här kan man träna för arbete i mast, i trästolpar, på tak, hängande på fasader, i slutna utrymmen, bårfirning, rappellering mm. (Läs mer om träningsanläggningen)

 

UTRUSTNING

Under våra utbildningar tillhanda håller vi all personlig skyddsutrustning. Om du har egen utrustning sen tidigare så är du självklart välkommen att ta med den.

LÄKARUNDERSÖKNING

Att arbeta på höjd eller i andra utsatta miljöer kan innebära att kroppen utsätts för påfrestningar den normalt inte är van vid.

Enligt AFS: 2000:6 Mast & Stolparbete skall alla som klättrar över 13 m genomgå en läkarundersökning samt utföra ett arbets-EKG. Kontakta oss så hjälper vi er med vart ni ska vända er.

 

PRISER

Alla priser är angivna per person och exklusive moms om inget annat anges.

 

ANMÄLAN

Genom fälten nedanför.  ↓

Har ni frågor angående våra utbildningar görs det enklast på telefon 031-795 70 80 eller via mail info@irse.se

Intresseanmälan mer information

E-post*

Företag*

Förnamn

Efternamn

Telefon

Kommentarer

Bli uppringd

Skicka ditt namn och mobilnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort.